Accendo
Accendo

 “Hi ha quelcom d'innat en cada ésser humà que intenta admirar, que intenta aprendre”


 

Què ens mou?

La nostra activitat està inspirada en…

* la confiança en la sensibilitat de les organitzacions; en la capacitat de les persones; en la nostra metodologia d'aprenentatge i en nosaltres mateixos.

* el compromís amb els somnis i objectius dels nostres clients; amb la nostra visió i valors i amb la nostra vocació de transformar l'entorn de treball actual.

* la honestedat per oferir als nostres clients el que realment necessiten; per ser francs i no dir-los "allò que volen escoltar" i per acceptar únicament aquells encàrrecs per als quals estem qualificats, tot canalitzat la resta cap a uns altres professionals especialitzats.

* la profesionalitat que ens duu a actualitzar permanentment el nostre propi desenvolupament i metodologia, per tal d'oferir al client les millors tècniques i eines disponibles; a garantir la satisfacció dels nostres clients mitjançant la qualitat i eficàcia dels nostres serveis i a obtenir resultats mesurables en totes les nostres intervencions.

* la diversió, com a garantía de que el client rep el millor de nosaltres mateixos perquè gaudim amb el que fem i perquè les persones aprenen gaudint.

Ajudem a desenvolupar persones i organitzacions