Accendo
Accendo

L’home només progressa transformant-se.
La clau és canviar els nostres hàbits i, en particular, els nostres hàbits mentals”

 

Desenvolupament de l'equip

Està dirigit a potenciar la positivitat (relació) i la productivitat (tasca) dels equips, tot identificant i millorant les seves dinàmiques internes per tal de reforçar la relació de l’equip com a element clau de cohesió i efectivitat en la consecució dels seus objectius. Mitjançant aquest programa els equips milloren la consciència de la relació d’equip, de les seves habilitats i recursos, de les veus internes de l’equip i de la seva capacitat per a obtenir i superar els resultats que es proposin.

Tot seguint la nostra metodologia de desenvolupament, les 3 fases que integren aquest programa son:

1. A on estem?

En aquesta fase diagnostiquem, amb l’eina d’última generació Team Diagnostic Assessment (TDA), tant la cultura de l’equip com els elements clau de les seves dinàmiques internes..

2. A on anem?

L’eina utilitzada en la fase anterior, TDA, ens ofereix també la situació desitjada, tant en termes de cultura d’equip com en termes d’aquells aspectes a potenciar en l’equip.  En aquesta fase aprofundim, amb una anàlisi detallada de cada situació, en la visió futura més adequada per tal d’aconseguir els resultats de l’equip i de l'organització

3. Com arribar-hi?

Tot basant-nos en el diagnòstic de la situació actual i de la visió futura, dissenyem un pla d’acció que contempla, tant accions de formació experiencial com sessions de coaching d’equip, per tal que l’equip evolucioni ràpidament cap a la situació desitjada.


Aquest programa està especialment indicat per a aquelles persones que formen part d'equips naturals de treball o són membres d'equips de projecte multidisciplinars.

Aquests són alguns dels tallers dissenyats per encàrrec dels nostres clients:

Ajudem a desenvolupar persones i organitzacions